En període de proves

Per planificar les classes d'una matèria de tot el curs, aquest aplicatiu genera un full de càlcul on cada fila correspon a una sessió lectiva. S'ha d'indicar els dies de la setmana que hi ha classe de la matèria, així com la data de la primera classe, per iniciar el comptador de sessions. L'Aplicatiu també assenyala els dies on no hi ha activitat docent (vacances, festes locals i de lliure disposició, etc.). Per defecte, surten els dies no lectius de l'INS Font del Ferro, però es poden afegir o treure amb el següent botó.

(Important: La Gestió dels dies no lectius utilitza galetes (cookies). Si el vostre navegador no les te habilitades, pot ser que l'aplicatiu no funcioni correctament)

L'Aplicatiu s'ha concebut per planificar les classes, però també es pot fer servir per planificar altres esdeveniments de periodicitat setmanal (reunions de departament, d'equip docent, de coordinació, etc.) Una vegada generat el full de càlcul, podeu adaptar-lo a les vostres necessitats afegint o traient columnes, canviat els títols, etc.

Marqueu els dies i feu clic a "Generar full de càlcul"

dilluns
dimarts
dimecres
dijous
divendres
Data primera classe:

Si trobeu útil aquesta eina, compartiu-la amb els vostres companys i amics.

Infomates.cat